II Certamen Literari de Cartes d’Amor

El Cafè de l’Abadia convoca el II Certamen Literari de Cartes d’Amor del Cafè de l’Abadia. Les bases del concurs són les següents:

BASES

Podrà participar-hi qualsevol persona.
Cada participant podrà presentar, com a màxim, una sola obra.
Les cartes hauran d’estar escrites en català.
Les obres hauran de tenir un màxim de 800 paraules.
La participació en el concurs suposa acceptar aquestes bases, a més d’atorgar el dret de publicació de les cartes, ja sigui en format físic o digital, al Cafè de l’Abadia.

FORMAT I PRESENTACIÓ

Les cartes han d’estar escrites a mà i cal presentar l’original.
Les obres s’han de presentar sota pseudònim, acompanyades d’una plica amb les dades de l’autor/a (nom i cognoms, adreça i telèfon).

FORMA DE LLIURAMENT I TERMINI

Les cartes s’han d’enviar per correu postal a la següent adreça:

Cafè de l’Abadia
Pl. Abadessa Emma s/n
17860 Sant Joan de les Abadesses (Girona)

S’acceptaran aquelles cartes que tinguin el mata-segells anterior o igual al 30 d’abril. Si voleu assegurar-vos que la carta ha arribat correctament podeu enviar-la amb correu certificat.

PREMIS

Les dues millors cartes d’amor rebran els premis següents:

-Un sopar romàntic al Palau de l’Abadia i un cap de setmana a la casa rural El Reixac de Sant Joan de les Abadesses.

-Un sopar romàntic al Palau de l’Abadia i un cap de setmana a la casa de turisme rural Can Camps de Sant Joan de les Abadesses.

També s’atorgarà un premi del públic que consistirà en un cap de setmana a l’hotel Les Planes del Grau i un obsequi de la Unió de Botiguers; i hi haurà un premi a la millor carta local (d’autors del Ripollès) amb un cap de setmana a la casa de turisme rural Cal Maginet de Vilaverd (Conca de Barberà) i amb una visita guiada al celler Josep Foraster de Montblanc.

PROPIETAT

Els treballs presentats es podran recollir a l’Oficina de Turisme de Sant Joan de les Abadesses fins al 31 de juliol de 2014. Els treballs que no s’hagin recollit en el termini esmentat quedaran en propietat de l’organització. L’organització es reserva el dret de reproduir i publicar les obres presentades en format digital o en paper.

JURAT

El jurat estarà format per professionals de la llengua catalana de diversos àmbits.
El veredicte es farà públic el 5 de juliol dins del conjunt d’activitats que s’estan preparant per aquell dia.